over mullerafbouwgroep
Uw bouwpartner

Nederland kent wel meer dan 2000 afbouwbedrijven maar waarom zijn wij anders, waarom zijn wij een van de grootste geworden? Wij denken in oplossingen, innovatie staat voor nieuwe kansen, wij proberen alles sneller te doen, beter te doen, de beste vakmensen aan te trekken en er is geen een project dat wij nog niet afgemaakt hebben. 

Heeft u een ontwerp, weet u al wat u wilt? Hoe eerder wij aanschuiven hoe beter we kunnen meedenken. Zo voorkomen we dat het kostenplaatje hoger uitvalt dan verwacht, dat er oplossingen worden gebruikt die niet aan de gevraagde eisen zoals bijv. brand, geluid, veiligheid, weerstandsklasse en hygiëne voldoen, dat er te dure materialen worden gebruikt terwijl er goedkopere of kwalitatief betere alternatieven mogelijk zijn.  Voor ons is het van belang dat wanneer wij een opdracht hebben er op de bouw geen discussie meer komt over wat wel en wat niet is opgenomen. Daarom raken wij graag in vroeg stadium persoonlijk betrokken met uw project zodat wij een juiste en complete offerte kunnen  maken met de beste oplossingen voor uw project.

Freddie Muller

DIRECTEUR

De beste referenties voor onze opdrachtgevers zijn de projecten die wij hebben opgeleverd
Wij weten dat wanneer een budget kleiner wordt, het belang van creativiteit toeneemt.
Wij zijn sterk in maat oplossingen gecombineerd met een strakke budgetbewaking.
Onze missie
Bouw met vertrouwen

Wij willen dat iedereen met plezier bouwt. Dat kan door te werken met betrouwbare partners en opdrachtgevers, door onze afspraken na te komen, door goed werk af te leveren, door veilig te werken, door open met elkaar te communiceren en vooral door ervoor te zorgen dat op het eind van een project iedereen met een trots en voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Bekijk onze video

onze certificaten
Certificaten

VCA certificaat

Bekijk het hier

Verantwoord hout certifcaat

Bekijk het hier