Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuwsberichten.

Hallo,

De tijd loopt verder, en je ziet alles veranderen. Het bouwproces is een proces dat de laatste jaren de snelste verandering heeft laten zien. Wie traditioneel blijft denken mist de slag!

Wij hebben er alles aangedaan om de recessiejaren te gebruiken om het bedrijf zo neer te zetten dat je er als opdrachtgever bijna niet meer omheen kunt. De vraag is altijd wat verwacht onze opdrachtgever van ons! Het gaat niet alleen om de laagste prijs vooraf, maar ook om het eindresultaat. En daarin hebben wij zoals geen ander bedrijf in Nederland onze zaken voor elkaar.

De laatste ontwikkelingen in ons bedrijf zijn daar waar de opdrachtgever te veel tijd verliest. Door systemen te ontwikkelen of in ons bedrijf te implementeren proberen wij de opdrachtgever meer tijd te geven op de bouw. Voorbeeld van een nieuw systeem wat wij hebben geïmplementeerd zijn de droge holtevloeren welke zandcementdek vloeren in de natte groepen vervangen. Een ander voorbeeld is de implementatie van tribunevloeren met nieuwe betere en snellere systemen.

Wij zijn er blij dat de energie die we met zijn alle de afgelopen moeilijkere jaren in ons bedrijf gestoken hebben beloond worden door een fantastisch mooie orderportefeuille in 2014. Dit jaar zullen wij groeien naar een omzet van 40 miljoen euro.

Hierbij bedank ik iedereen die hieraan bijgedragen heeft!

Freddie Muller
Algemeen directeur