Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuwsberichten.

Als bedrijf kijken wij positief naar de toekomst. De sector bouw is volop in ontwikkeling net als Mullerafbouwgroep. De aantrekkende economie zorgt voor een forse ontwikkeling van de orderportefeuille. Om deze prachtige bouwwerken in onze orderportefeuille te realiseren zijn wij per direct op zoek naar invulling voor verschillende vacatures.

Momenteel heeft Mullerafbouwgroep de volgende functies beschikbaar:

– Projectleider
– Werkvoorbereider
– Calculator
– Administratief Medewerkster
– Productiemedewerker

Ben je geïnteresseerd in één van deze functies, neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.


Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuwsberichten.

Een nieuw samenwerkingsverband!

De samenwerking tussen Mullerafbouwgroep en Element Binnenafbouw B.V. is officieel ingegaan! Beide partijen kijken uit naar een langdurig partnerschap.
De samenwerking is vooral veelbelovend doordat meer producten en expertise kunnen worden aangeboden aan een grotere klantenkring, vaak tegen nog concurrerendere prijzen.

samenwerking-element


Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuwsberichten.

Vacature: Werkvoorbereider

De Muller Afbouwgroep is een van de grootste en snelst groeiende afbouwbedrijven van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in plafonds, wanden en cleanrooms, maar ook in interieur. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en tijdigheid, maar ook veelzijdigheid, flexibiliteit en innovativiteit spelen een belangrijke rol.

Functie inhoud

Onderstaande taken geven een beknopt beeld van de functie inhoud:

  • het zelfstandig verzorgen van de volledige werkvoorbereiding van de projecten;
  • het controleren van tekenwerk en berekeningen;
  • het maken van aanvullende tekeningen;
  • de inkoopvoorbereiding;
  • inkopen en bestellen binnen de gestelde budget- en tijdsafspraken;
  • de opstelling van planning-, levering- en afroepschema’s;
  • veelvuldige contacten met projectleiders, uitvoerders, opdrachtgevers en onderaannemers.

Lees verder »

Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuwsberichten.

leyhoeve

Mullerafbouwgroep haalt enorme opdracht ‘Leyhoeve te Tilburg’ binnen!

Mullerafbouwgroep is vorige maand al gestart met het grote project de Leyhoeve in Tilburg.
In dit project zal nog dit jaar voor meer dan € 3 miljoen aan bohebiflex wanden en Metal-stud plafonds gerealiseerd worden.

Muller en projectontwikkelaar hebben naar elkaar uitgesproken ook vervolg projecten met elkaar uit te voeren.
Lees verder »


Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuwsberichten.

rijnstraat8

Mullerafbouwgroep heeft mede door de inzet van Integra en LCC het Rijstraat gebouw 8 van de BAM in opdracht gekregen. Het project heeft een aanneemsom van boven de 6 miljoen. Tot nu toe het grootst gescoorde project van Muller dit jaar. Dit brengt de totale orderportefeuille van 2015 al boven de 45 miljoen.

Het bekende pand en voormalig VROM-kantoor gaat ingrijpend gerenoveerd worden. Het ontwerp van het nieuwe gebouw is in handen van OMA. Dit architectenbureau heeft in samenwerking met de oorspronkelijke architect Jan Hoogstad een integraal concept ontwikkeld. De kracht van het ontwerp is de versterking van de bestaande architectonische kwaliteiten. Zo wordt het bestaande gebouw getransformeerd naar een moderne en comfortabele werkomgeving dat nauw in contact staat met de omgeving.

Muller Is al en een vroeg stadium betrokken geweest in het project en heeft met BAM meegedacht over verschillende oplossingen. Wij willen BAM dan ook bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij zullen in week 20 gaan starten met de werkzaamheden. 16 december 2016 zal het complete werk opgeleverd gaan worden.

Meer informatie over het project kunt u vinden via onderstaande link: http://www.bambouwtrijnstraat8.nl/


Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuwsberichten.

MULLER AFBOUWGROEP IN TV-SERIE CORENDON: VAN LUCHTKASTEEL TOT DROOMHOTEL

‘Van luchtkasteel tot droomhotel’ is de naam van een nieuwe televisieserie die draait om het Corendonhotel. De serie wordt iedere zaterdachtochtend uitgezonden op RTL 4. Zatedag 21 februari is de eerste aflevering te zien geweest.

Camera’s hebben de realisatie van het nieuwe Corendon Vitality hotel met 263 kamers in een voormalig kantoorpand in Amsterdam vastgelegd. De verbouwing duurde ca. twee jaar met als eindproduct een hotel met 263 kamers, een suite met een echte cockpit en een spa van ruim duizend vierkante meter. Het totale pand bedraagt 13.000 vierkante meter.

Vanuit Muller hebben wij zorg gedragen voor de totale afbouw o.a. wanden, plafonds, interieur, brandwerende afdichtingen, en wandafwerkingen zoals tegelwerk en spuitwerk.

Volg de serie via: http://www.rtlxl.nl/#!/_van-luchtkasteel-tot-droomhotel-339505/fc5a7ad8-b5c8-34bd-901d-1ed8efd38908


Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuwsberichten.

Een nieuw samenwerkingsverband!

Met ingang van begin 2015 is de Mullerafbouwgroep een verregaand samenwerkingsverband aangegaan met Element Binnenafbouw B.V.

Door deze samenwerking kunnen beide partijen flinke schaalvoordelen realiseren. Partijen opereren voor een belangrijk deel in een ander marktsegment en de klantportfolio’s vertonen daarom slechts weinig overlappingen, waardoor veel klanten mogelijk kunnen profiteren van de verbreding in ervaring en expertise.

Directe voordelen voor Element Binnenafbouw liggen vooral in de mogelijkheid om per direct gebruik te kunnen maken van allerlei faciliteiten van de Mullerafbouwgroep, zoals BIM.

De samenwerking is vooral veelbelovend doordat meer producten en expertise kunnen worden aangeboden aan een grotere klantenkring, vaak tegen nog concurrerendere prijzen.

Freddie Muller
Algemeen directeur