Muller SRI

Muller SRI – Intensieve inzet voor imposante interieurs

Uw interieur bouw

Sinds de oprichting van SRI hebben wij ons geprofileerd als een breed georiënteerde interieur bouwer die van veelzijdigheid haar specialisme heeft gemaakt. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het ontwerpen en realiseren van onderscheidende interieur concepten binnen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij hebben ervoor gekozen om met Muller SRI verschillende marktsegmenten te bedienen en bovendien elke opdracht “hoe complex ook” van a tot z in eigen huis te produceren. Het maakt niet uit of u voor één of 100 vestigingen verantwoordelijk bent. Bovendien is Muller SRI Interieurbouw een partij die de kennis en ervaring in huis heeft om het totale project voor u te realiseren.

Muller SRI
Muller SRI

Uit eigen ervaring weten wij dat wanneer een budget kleiner wordt, het belang van creativiteit toeneemt.

Muller SRI

Partner die meedenkt

Wanneer u optimaal gebruik wilt maken van uw ruimte lukt dit niet met standaard producten. Met maatwerk kunt u uw ruimtes precies inrichten zoals u wilt. In ons vindt u een partner die meedenkt, omdat wij het net als u belangrijk vinden om het uiterste uit uw ruimte te halen. Wij denken graag mee in maat oplossingen. Wij hebben bij ons op kantoor een ruimte gecreëerd waarin we diverse soorten materialen en kleuren kunnen laten zien. U kunt in deze ruimte alles combineren om zo een helder beeld te krijgen van hoe het er bij oplevering uit ziet. Omdat veel mensen het vaak moeilijk vinden om iets te beslissen wat ze nog niet gezien hebben, zullen wij in de meeste gevallen 3D-tekeningen maken van het project. KORTOM: als u kiest voor Muller SRI interieurbouw dan kiest u voor een veelzijdige en betrokken partner die u kunt inschakelen voor onderzoek, ontwerp en realisatie.

Muller SRI

Wandafwerking

Een stijlvolle wandafwerking geeft een creatieve opwaardering aan uw interieur. Daarbij kunt u met een wandafwerking verschillende waarde aan uw wand toevoegen. Denkt u aan geperforeerde panelen die de akoestische waarde van uw wand opwaardeerd, of een dichte HPL-beplating die uw wand wat minder kwetsbaar, meer onderhoud vriendelijk en daarmee hufterproof maakt.

Muller SRI

Wij creëren altijd de ruimte die de merkwaarden van de producten versterkt en de gewenste doelgroep aanspreekt.

Muller SRI

Werkgebieden