Muller SRA

Muller SRA – Visie op kwaliteit is onze toekomst

Uw bouwpartner

Onze firma Muller SRA is een onderdeel van de Muller afbouwgroep. Wij specialiseren ons in de totale afbouw van zowel nieuwbouw-als renovatie projecten. Onze visie is u als klant te ontzorgen, door uw bouwteam te versterken met onze kennis en kunde van de bouw. Omdat wij u op het gehele afbouw pakket kunnen aanbieden, hopen wij u een stukje zorgen uit handen te nemen. U kunt bij ons terecht voor: systeemwanden, plafonds, wand- en gevelbekledingen, verlichting, vloeren en brandwerende afdichtingen. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een betrokken partner die u kunt inschakelen voor onderzoek, ontwerp en realisatie.

Muller SRA

De beste referenties voor onze opdrachtgevers zijn de projecten die wij hebben opgeleverd.

Hoe complexer een bouwopdracht is, des te beter komt onze toegevoegde waarde, expertise en kunde tot zijn recht.

Muller SRA

Betrouwbaar en openheid van zaken

Bij een goede samenwerking hoort duidelijkheid van afspraken. Dit begint al in een vroeg stadium. Wanneer voor beide partijen duidelijk is wat men van elkaar kan verwachten, zal dit terug te zien zijn in de kwaliteit van het project. Wij streven ernaar u een zo compleet mogelijke offerte te bezorgen waardoor u later niet voor verassingen komt te staan. Geholpen door vroege samenwerking en een goede communicatie.

Geen project te complex

Werken op hoogte, gebogen vormen, aparte ontwerpen, voor ons is geen project te complex. Hoe complexer een bouwopdracht is, hoe beter onze expertise tot zijn recht komt. Wanneer de complexiteit toeneemt, hoe groter het belang van creativiteit wordt. Wij gaan deze uitdaging graag met u aan!

Vernieuwend

De afgelopen jaren is de bouw in een stroomversnelling gekomen. Er dient steeds sneller gebouwd te worden. Ook wordt er steeds meer ingespeeld op het vermijden van faal kosten. Het ‘lean’-werken en BIM (Bouw Informatie Model) tekenen wordt steeds belangrijker. Vandaar dat wij ons hierin steeds verder blijven ontwikkelen.

Complexiteit van cleanrooms

In de loop der jaren hebben wij al veel ziekenhuizen mogen afbouwen waar we trots op zijn. Hierdoor heeft onze kennis inzake OK’s en cleanrooms zich nog meer verbreed. Wij weten hoe belangrijk kwaliteit en bouwtijd zijn bij de bouw van een ziekenhuis. Bij onze uitgevoerde projecten hebben wij bewezen aan deze eisen te kunnen voldoen.

Maatschappelijk betrokken

De druk op maatschappelijk verantwoord bouwen wordt steeds groter. Als Muller Afbouwgroep voelen wij ons maatschappelijk betrokken. Wij beschikken over de volgende certificaten: VCA, ISO9001/14001 en FSC ® SGSCH-COC-030030 certificering.

Wij zijn sterk in maatoplossingen gecombineerd met een strakke budgetbewaking.

Muller SRA

We helpen u graag bouwen aan de toekomst!

Projecten in uitvoering