Geplaatst door & opgeslagen onder Nieuwsberichten.

rijnstraat8

Mullerafbouwgroep heeft mede door de inzet van Integra en LCC het Rijstraat gebouw 8 van de BAM in opdracht gekregen. Het project heeft een aanneemsom van boven de 6 miljoen. Tot nu toe het grootst gescoorde project van Muller dit jaar. Dit brengt de totale orderportefeuille van 2015 al boven de 45 miljoen.

Het bekende pand en voormalig VROM-kantoor gaat ingrijpend gerenoveerd worden. Het ontwerp van het nieuwe gebouw is in handen van OMA. Dit architectenbureau heeft in samenwerking met de oorspronkelijke architect Jan Hoogstad een integraal concept ontwikkeld. De kracht van het ontwerp is de versterking van de bestaande architectonische kwaliteiten. Zo wordt het bestaande gebouw getransformeerd naar een moderne en comfortabele werkomgeving dat nauw in contact staat met de omgeving.

Muller Is al en een vroeg stadium betrokken geweest in het project en heeft met BAM meegedacht over verschillende oplossingen. Wij willen BAM dan ook bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij zullen in week 20 gaan starten met de werkzaamheden. 16 december 2016 zal het complete werk opgeleverd gaan worden.

Meer informatie over het project kunt u vinden via onderstaande link: http://www.bambouwtrijnstraat8.nl/