Muller Afbouwgroep

Muller Afbouwgroep – Dynamisch, Flexibel, Betrouwbaar, Teamwork

Hartelijk welkom

Hartelijk welkom op onze website. Wanneer u nagaat hoe vaak ondernemers relaties opzoeken waarmee ze zaken willen doen of contact zoeken, dan realiseert u zich waarom dit medium mij uitstekend past. Vanuit de dagelijkse verantwoordelijkheid voor mijn bedrijven groep, hecht ik als bestuurder grote waarde aan bereikbaarheid en transparantie. Bereikbaarheid is in deze moderne tijd essentieel, richting onze (toekomstige) opdrachtgevers, onze leveranciers, ons personeel en onze toekomstige relaties. Daarnaast vind ik het altijd prettig zaken te doen op een persoonlijke, oprecht betrokken wijze.

Muller Afbouwgroep

Communicatie hoog in het vaandel

Achter elk uitdagend project zitten mensen. Mensen die onze projecten in gebruik nemen, mensen die als opdrachtgever verantwoordelijkheid dragen, maar ook onze medewerkers die als partner hun verantwoordelijkheid dragen om elk project succesvol af te ronden. Hoe beter je de betrokkenen kent, hoe beter het resultaat zal zijn, gewoon vanwege communicatie. Wij streven ernaar u te ontzorgen door u het complete afbouw pakket aan te bieden. Wanden, plafonds, vloeren, interieur en brandwerende afdichtingen.

Muller Afbouwgroep

Onze bedrijvengroep

Onze bedrijven groep bestaat uit MullerSRA, MullerSRI en Muller BELGIË. Met deze bedrijven groep kunnen wij u compleet ontzorgen voor de afbouw van uw project zowel in binnen als buitenland. Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de afbouw wereld. De strategische groei vanuit Muller door de overname van SRA en SRI heeft onze positie in de afbouw markt versterkt. Wij hebben een jaaromzet van circa 45 miljoen euro. Hiermee zijn wij in Nederland marktleider op het gebied van wanden en plafonds. We hebben fantastische nieuwe projecten aan ons portfolio kunnen toevoegen en ons netwerk kunnen uitbreiden met nieuwe partners en opdrachtgevers. Vanuit multi-disciplinaire organisaties, met specialismen in de gehele afbouw branche zijn we in staat om omvangrijke, langlopende en complexe projecten te managen.

Muller Afbouwgroep

Betrokken partner in uw bouwteam

De kracht van onze bedrijven groep is absolute toegevoegde waarde te bieden aan onze opdrachtgevers. We vervullen onze rol als professionele bouwpartner op alle processen waarbij wij betrokken zijn. Wij streven ernaar om elk bouwteam te versterken met onze kennis en kunde in de bouw. Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen door het gehele afbouw pakket uit handen te kunnen nemen. Onze organisaties zijn sterk in de gehele afwerking van een gebouw; wanden, plafonds, vloeren, brandwerende afdichtingen, timmerwerken en interieur.Door onze jarenlange ervaring weten onze opdrachtgevers met welke kwaliteit we werken, hoe hoog onze standaard is en vooral hoe sterk we kunnen meedenken in oplossingen. Grip op de zaak, strak georganiseerd en met openheid van zaken.

Muller Afbouwgroep
Muller Afbouwgroep

icon

Visie als in: Visie op kwaliteit, Visie op de toekomst, Visie op ontzorgen, Visie op concurrerende prijs

icon

Bouw als in: wandenbouw, plafondbouw, interieurbouw, complete afbouw

icon

Tijd als in: bouwtijd, maar ook kwaliteit, kwantiteit, complexiteit